www.dearmom.gr

Αρχική/CELEBRITY MOMS/Ashton Kutcher: Το διαζύγιο, η Mila Kunis και η αναμονή του πρώτου τους παιδιού

Ashton Kutcher: Το διαζύγιο, η Mila Kunis και η αναμονή του πρώτου τους παιδιού

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Pin it! Share on Linkedin
Ashton Kutcher: Το διαζύγιο, η Mila Kunis και η αναμονή του πρώτου τους παιδιού

από την Μιμίκα Γιαννακοπούλου

Μπορεί ο Ashton Kutcher, 36 και η Mila Kunis, 30 να επιμένουν να είναι διακριτικοί με την προσωπική τους ζωή, αλλά η είδηση ότι θα γίνουν γονείς είναι πλέον γεγονός, καθώς η κοιλίτσα της Kunis δεν κρύβεται πλέον!

Ο αρραβώνας τους έγινε γνωστός τον Φεβρουάριο και μόλις ένα μήνα μετά έγινε γνωστή και η εγκυμοσύνη της ηθοποιού-  αν και αρχικά επέμενε να την κρύβει κάτω από φαρδιά ρούχα!

Η Kunis και ο Kucther γνωρίστηκαν το 1998, στα γυρίσματα της σειράς That '70s Show και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια μέχρι που το 2012 έκαναν σχέση.

Στις αρχές, μάλιστα, φρόντισαν να είναι πολύ διακριτικοί καθώς δεν είχε εκδοθεί ακόμη το διαζύγιο του Kutcher από την πρώην σύζυγό του, Demi Moore.

Και φαίνεται πως αυτό ήταν που περίμεναν για να κάνουν το επόμενο βήμα: το διαζύγιο του ηθοποιού οριστικοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2013, αμέσως άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για τον γάμο του με την Kunis, και τελικά τον Φεβρουάριο έγινε γνωστό ότι αρραβωνιάστηκαν και ότι περιμένουν παιδί!

Φίλοι του ζευγαριού έχουν δηλώσει κατά καιρούς ότι «είναι ο ένας τρελός για τον άλλο», ενώ με αφορμή την είδηση της εγκυμοσύνης της Kunis, πηγή θα αναφέρει στο Us Weekly «ήταν κάτι που το ήθελαν και οι δυο πολύ! Είναι πολύ ευτυχισμένοι».

Ωστόσο, αν και τα νέα είναι ήδη γνωστά και επιβεβαιωμένα, επισήμως το ζευγάρι δεν κάνει καμία δήλωση. «Αν και είναι πολύ χαρούμενος με το γεγονός ότι η αρραβωνιαστικιά του είναι έγκυος, ο Kutcher παραμένει πολύ διακριτικός με την ιδιωτική του ζωή και δεν θέλει να μιλάει πολύ γι’ αυτή», θα δηλώσει άλλη πηγή.

Η  ίδια πηγή θα αποκαλύψει ότι ο πρωταγωνιστής στης σειράς Two and a half men συζητάει το θέμα της πατρότητας με τον φίλο του, και επίσης συμπρωταγωνιστή του στη σειρά That ’70s Show, Danny Masterson, o οποίος έγινε πρόσφατα πατέρας. «Ξέρω ότι θα προσπαθήσουν να ζήσουν όσο πιο ήρεμα γίνεται τη ζωή τους», θα συμπληρώσει η πηγή.

Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι αν τελικά θα προχωρήσουν σε γάμο ή αν θα περιμένουν να γεννηθεί πρώτα το παιδί τους.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Pin it! Share on Linkedin
Σχετικά άρθρα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.